Головна Культура До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми презентують арт-інсталяцію

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми презентують арт-інсталяцію

284
0

23 липня, відбулась онлайн конференція під головуванням заступника Міністра соціальної політики України Наталії Федорович із заступниками голів обласних державних адміністрацій щодо підготовки до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми 30 липня.

Відтак, до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у всіх обласних центрах та в місті Києві відбудеться інформаційна акція під гаслом «ПротиДІЙ торгівлі людьми» з відкриттям арт-інсталяції «Лабіринт можливостей».

«Лабіринт можливостей» – це своєрідний сучасний квест, до якого зможуть долучитися усі охочі.

Акція має на меті проінформувати громадян України про небезпеку потрапляння у ситуацію торгівлі людьми, коли вони погоджуються на сумнівні вакансії та надто привабливі умови праці. Конструкцію лабіринту створять за допомогою 254 коробок, з’єднаних між собою. Учасникам конкурсу будуть ставити питання і, залежно від відповідей, вони рухатимуться у відповідному напрямку лабіринтом. А на фініші їм детально розповідатимуть про те, як все ж не втрапити у пастку, а також ознайомлять із правилами безпечних подорожей.

У Львові арт-інсталяцію розмістять у Сквері “На валах”.

Організатори заходу – департамент соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації за ініціативи Міністерство соціальної політики України, “IOM Ukraine” та “OSCE Project Co-ordinator in Ukraine”.