Головна Культура На теренах Західної України відбувся конкурс на твір-роздум до Дня Незалежності України

На теренах Західної України відбувся конкурс на твір-роздум до Дня Незалежності України

389
0

На теренах Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей пройшов конкурс на твір-роздум до Дня Незалежності України, який організувало та провело ТОВ «Захід-Агро МХП». Участь у ньому могли взяти діти віком 14-17 років.

Це вже не перший конкурс, який підприємство проводить на теренах своєї діяльності. Раніше  організовано конкурси до Дня працівника сільського господарства та до Дня матері, участь в яких взяли понад 1500 дітей. Головною метою таких змагань є залучення дітей до творчості, виявлення особливих здібностей та, звичайно ж, хороші емоції.

Крайній конкурс, присвячений Дню Незалежності України, не став винятком. Роботи, які надійшли на адресу підприємства, показали ґрунтовні роздуми молоді про сучасний стан української держави та перспективи її майбутнього розвитку. Серед усіх надзвичайно талановитих творів конкурсній комісії все ж довелося вибирати переможця. Ним став Владислав Кравців, учень 8-Г класу Золочівської ЗОШ № 1, який отримав головний приз конкурсу — планшет!

Щоб не засмучувати інших учасників конкурсу, ТОВ «Захід-Агро МХП» вирішило не порушувати традицію та нагородити їх заохочувальними призами. Цього разу для дітей організували розважальну поїздку до Львова, де вони відвідали майстер-клас із розмальовування пряників, поласували смачною  піцою і коктейлями та зіграли в пейнтбол.

Соломія ОЛЕКСІВ.