Головна Культура Надія дітям

Надія дітям

378
0

На пагорбах Розточанського краю розкинулося мальовниче село Волиця. Приваблює воно своїми красивими садами, неповторними чепурними садибами, добрими та привітними  людьми.

Уже восьмий рік поспіль за ініціативи Наталії Бабій та Світлани Лущик, Ігоря Матвіїва та Орислави Майбук при церкві ЄХБ (євангельські християни-баптисти) у селі діє табір під назвою «Надія дітям».  150 дітей віком 8-13 років залюбки відвідують його, адже це і цікаво, і корисно, і гармонійно, і неповторно.

Сам табір спрямований на вивчення конкретно біблійних істин і проходить на базі «Лісове шатро». Тобто усе відбувається на природі. Щорічно організатори-благодійники (церква ЄХБ) розробляють для дітлахів із Волиці, Нової Кам’янки та Пристані нову програму відпочинку, де входить і ранкова зарядка, спів, вивчення біблійних істин, різноманітні гуртки, спортивні ігри. Є і час на відпочинок, підсумки дня і, звичайно, комплексне харчування.

Спілкування з однолітками, кваліфікованими педагогами-наставниками, а ще другом із Африки – Херві, створює атмосферу християнської любові. Діти навчаються поваги і взаєморозуміння один до одного, любові до ближнього, віри у краще майбутнє. На завершення табору відбуваються чудові концерти за участі самих дітлахів.

Треба наголосити, що даний табір відкритий для дітей різних конфесійних спрямувань. І це добра нагода для дітлахів сільської місцевості трішки перепочити, навчитися чогось корисного та доброго.

Вікторія БОДНАР.