Головна Культура Напередодні Новорічних свят у Жовківській школі мистецтв відбувся новорічний концерт

Напередодні Новорічних свят у Жовківській школі мистецтв відбувся новорічний концерт

363
0

ЗИМОВА КАЗКА 

У цей день піднесений святковий настрій в школі панував зі самого ранку. Святково прибраний зал сяяв різнобарвними вогнями. Юні артисти в святковому одязі з хвилюванням очікували початку концерту.  Не менше хвилювання відчувалося і в глядацькій залі, яка вщент була заповнена батьками юних артистів.

Дивовижно зворушлива та доброзичлива атмосфера панувала впродовж всього дійства. Вихованці школи на чолі зі своїми наставниками Іриною Василівною Піх та Мар’яною Володимирівною Піх порадували гостей справжньою музичною феєрією, підводячи таким чином підсумки натхненної роботи. Новорічний виступ юних музикантів не залишив байдужим жодного з присутніх. Хочемо відмітити усіх, зокрема Лілію Глутковську, Соломію Кабар, Владислава Масляка, Ростислава Химича, Юлію Висоцьку, Матвія Самотія, Тетяну Коваль, Вероніку Матвіїв, Евеліну Гусак, Лілію Назаркевич, Анастасію Бокало, Софію Мову, Валерію Мову, Святослава Качмара, Софію Панас, Оксану Садову, Ірину Висоцьку та Елізабету Рив’єру.

Чудові композиції прозвучали й у виконанні ансамблю «Мармеладки»  (клас викладача Оксани Масляк).

Щирі слова вдячності висловлюють батьки маленьких артистів дитячим наставникам та керівництву місцевої школи мистецтв, бажаючи здоров’я, радості та здійснення мрій, а також подякували за підтримку своїх талановитих дітей.

Наш кореспондент