Головна Культура Відкрито табір оздоровлення та відпочинку «Росинка»

Відкрито табір оздоровлення та відпочинку «Росинка»

973
0

Цьогоріч гостинно відкрив свої двері для малечі табір оздоровлення та відпочинку «Росинка». Більшість дітей вже не вперше обирає саме такий літній відпочинок. Багато хто з них приїздить сюди шороку. Зовсім не дивно, адже дитячий заклад — це можливість весело та цікаво відпочити, знайти нових друзів, отримати безліч позитивних емоцій, а головне — оздоровитися.

У таборі «Росинка» працюють досвідчені педагоги, котрі дбають про цікаве та корисне дозвілля дітлахів. Щодня там функціонують творчі майстерні, пізнавально-розважальні заходи, виставки та вечори відпочинку, спортивні ігри та змагання, концерти тощо.

Минулої неділі відбулося урочисте відкриття вже другої табірної зміни в дитячому таборі оздоровлення та відпочинку «Росинка». З цього приводу відбулася урочиста лінійка та підняття Державного Прапора України, маленькі таборята підготували низку цікавих номерів художньої самодіяльності, які вразили усіх своєю різнобарвністю талантів.

На відкриття табірної зміни завітали до дітей перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Богдан Стахів, керівник відділу освіти Жовківського району Михайло Коваль та голова правління БФ «Допомога і Турбота» Мирослав Хом’як. Вітаючи дітей та дорослих, керівництво району побажало дітям добре відпочити, цікаво та весело провести час, набратися здоров’я та сил, енергії та незабутніх вражень. Слід сказати, що М. Хом’як завітав до малечі в гості не з пустими руками. Зокрема він передав футболки (їх буде використано на Європейському тижні з велотуризму на Жовківщині) й взяв на себе зобов’язання придбати музичний центр та облаштувати накриття над тенісним майданчиком.

За інформацією директора дитячого табору «Росинка» Луки Павлюка, у закладі відпочинуть та оздоровляться 203 дитини із шкіл соціально незахищених категорій, обдаровані та талановиті, діти батьків, учасників АТО Жовківського району.

Отож, табірне життя знову зародилося, сповнене приємних вражень, дитячих радощів і хвилювань.

Зоряна МИКИТЮК.