Головна Культура У Жовкві відбулося засідання оргкомітету з відзначення Дня пам’яті Героїв

У Жовкві відбулося засідання оргкомітету з відзначення Дня пам’яті Героїв

325
0


15 травня голова Жовківської районної ради Роман Горбань прийняв участь у засіданні організаційного комітету з підготовки та відзначення на Жовківщині Дня пам’яті Героїв. Засідання організаційного комітету провела голова райдержадміністрації Надія Щур.

Члени оргкомітету обговорили план заходів з відзначення в районі Дня пам’яті Героїв. Визначено відповідальних працівників за організацію окремих пунктів плану. Також детально обговорено сценарій проведення районного заходу.

18 травня 2018 року о 11.00 год. на площі Коновальця у м. Жовква відбудеться віче-реквієм з вшанування Дня пам’яті Героїв та покладання квітів до пам’ятника Євгену Коновальцю. Опісля, о 12:00 год., на міському стадіоні «Розточчя» відбудуться спортивні змагання, серед учнів ЗОШ району.

Відповідні заходи проводитимуться у районі також закладами культури та освіти району у територіальних громадах та загальноосвітніх навчальних закладах.
Запрошуємо депутатів місцевих рад, громадські організації, активістів, волонтерів, учасників АТО, представників ЗМІ взяти участь у вшануванні Дня пам’яті Героїв.
Роман Горбань прийняв участь у засіданні організаційного комітету