Головна Культура Відбувся черговий семінар-практикум педагогів-організаторів Рава-Руського куща

Відбувся черговий семінар-практикум педагогів-організаторів Рава-Руського куща

579
0

На базі Бишківської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся черговий семінар-практикум педагогів-організаторів Рава-Руського куща.

Зустріли учасників, як годиться, господарі школи – адміністрація та учні. Теплі слова про рідне село, школу лунали з вуст дітей.

Про історію та традиції школи, педагогічний колектив, його надбання та проблеми, які вони спільно вирішують, розповіла директор школи Ганна Кобринець.

Із метою формування любові до рідного краю, духовно-моральних взаємин, любові до культурного спадку свого народу, виховання поваги до своїх національних традицій, почуття власної гідності в школі розроблена програма виховної роботи. Заступник директора з виховної роботи Марія Долошецька ознайомила учасників семінару з даною програмою.

На фоні мультимедійних презентацій педагог-організатор Галина Липак цікаво і змістовно висвітлила свою роботу, що дало змогу учасникам семінару поринути у будні та свята школи, заочно познайомитись з системою виховної роботи, поділитися своїми здобудками та ідеями.

Педагоги-організатори стали активними учасниками розважально-конкурсної програми «Українкою я народилася». Захід пройшов в дружній, приємній атмосфері, де кожна учасниця могла проявити себе, показати власні знання, свою творчість та таланти. Кожен учасник семінару оцінював конкурсанток і обирав на свій погляд: «Міс Ніжність», «Міс Усмішка», «Міс Талант», «Міс Чарівна україночка». Педагоги оглянули класні кімнати, шкільні коридори та кабінети.

Роботу семінару завершили за круглим столом. Методист Рава-Руського Будинку творчості Світлана Новоселова звернула увагу педагогів-організаторів на доцільність формування у школярів основних патріотичних цінностей: любові до рідної землі, держави, родини, народу. Зробила аналіз попередніх районних конкурсів та подала практичні рекомендації щодо організації та участі в майбутніх районних заходах. Педагоги-організатори активно поділилися своїм досвідом роботи.

По закінченню учасники щиро подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар, побажали подальших успіхів, творчих злетів, адже творчість педагога-організатора – це передумова зростання його педагогічної майстерності.

Робота семінару пройшла у відвертій, творчій атмосфері. Учасники вдячні педагогічному колективу Бишківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Світлана Новоселова, методист Рава-Руського будинку творчості.