Головна Культура Старт для майбутніх спортсменів

Старт для майбутніх спортсменів

417
0

Минулого  тижня для глинської дітвори влаштували справжнє свято. На території Глинського НВК урочисто відкрили спортивний майданчик із тренажерним обладнанням. Його було встановлено в рамках реалізації цільової програми «Спортивний майданчик на 2011-2016 роки».
Слід сказати, що відкрити майданчик прибуло керівництво Жовківщини, зокрема голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур, голова районної ради Роман Горбань, директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, завідувач сектору молоді і спорту Жовківської РДА Ольга Калиновська, голова сільської ради с. Глинська Ольга Тенета, головний спеціаліст сектору молоді та спорту ЖРДА Андрій Керницький та директор Глинського НВК Володимир Баран.

Звернувшись до школярів, Надія Степанівна наголосила, що спортивний інвентар діти використовуватимуть для покращення фізичного розвитку, будуть дедалі більш здоровими й бадьорими, й, можливо, це допоможе виховувати майбутніх спортсменів. Привітав громаду й Роман Васильович і з цієї нагоди подарував для шкільної бібліотеки книгу «Стародавня Жовква». Із найкращими побажаннями виступив й Вадим Климович, нагадавши, що на Львівщині цьогоріч облаштовують 68 сучасних спортивних майданчиків: 28 – зі штучним покриттям та 40 – з тренажерним обладнанням, на які з обласного бюджету виділено рекордну суму в розмірі — 16 млн. грн.

Чин освячення за українською традицією здійснив отець Степан, а директор школи подякував усім, хто долучився до встановлення майданчика.
Цього дня була морозна погода, однак це не завадило дітям одразу після відкриття випробувати тренажери.

Зоряна Микитюк.