Головна Культура У Жовківському центрі творчості з візитом перебувала група дітей українського походження з...

У Жовківському центрі творчості з візитом перебувала група дітей українського походження з Поморского воєводства Республіки Польщі

208
0

Нашого цвіту — по цілому світу

У Жовківському центрі творчості з дружнім візитом перебувала група дітей, батьків та педагогів українського походження з м. Битув воєводства Поморского Республіки Польщі.

Ми зустрічаємося вже вдруге. У складі групи був керівник відділу освіти гміни Битув, спікер повітової ради Андрій Грицина, вчитель початкової школи № 5 Битова, керівник гуртка “Жоржина”, почесний громадянин м. Битув Мірка
Ханаско та інші.

Після короткої екскурсії по центру творчості, яку провела директор Ірина Чурій, відбулися спільні майстер-класи з малюнка на склі (кер. гуртка Катерина Дмитрієнко) та вокалу (кер. народної вокальної студії Вікторія Кирилюк).

Під час зустрічі українські та польські діти представили вивчені музичні номери (пісні “Ляльки” та “Веселий чоботар”), ансамблі “Ре” та “Мі” подарували присутнім дві пісні, а спільно з вихованцями гуртка польської мови центру творчості (кер. Галина Керницька) присутні виконали пісню “Гей, соколи!”

Усі обмінялися сувенірами та солодощами, зробили світлини на згадку. Дякуємо нашим польським друзям за смаколики, канцтовари та літературу. До нової зустрічі!