Головна Культура У бібліотеці-філії с. Замок відбулася презентація проекту програми “Бібліоміст”

У бібліотеці-філії с. Замок відбулася презентація проекту програми “Бібліоміст”

412
0

У ній брали участь працівники Магерівського куща, учні школи, вчителі, жителі села, а також керівник відділу культури і туризму С. Кунинець, директор РЦБС М. Довгань, методист Л. Ковцун.

 

Презентацію провела завідувач бібліотеки-філії с. Замок Г. Кожушко, яка розповіла про участь в конкурсі проекту програми “Бібліоміст”, де стала переможцем і отримала 4 нових комп’ютери. Обладнані веб-камерами, навушниками з мікрофоном, копіювальним пристроєм три в одному, пристроєм, підключеним до всесвітньої мережі.

 

Цей проект був покликаний перетворити бібліотеки на сучасні життєвоважливі й нформаційні центри. І таким важливим інформаційним центром стала бібліотека-філія с. Замок.

Завдячуючи проекту програмі “Бібліоміст”, бібліотека-філія зможе надати безкоштовний доступ до Інтернету.

На допомогу до книжок, газет і журналів у бібліотеці читачі зможуть по Інтернету: спілкуватися з друзями в соціальних мережах; займатися самоосвітою; виконувати домашні завдання; знаходити потрібну інформацію; брати участь в культурних заходах і забавах для дітей і дорослих.

На презентації проекту програми “Бібліоміст” виступила учениця 10 класу Ірина Жук, яка розповіла для чого потрібен Інтернет учням школи, а саме абітурієнтам. Зі словами привітання виступили учениці 5-6 класів Соломія Жук, Валентина Лемішко, Ірина Мазурак, Марія Думич.

На завершення презентації зав. бібліотеки Г. Кожушко подякувала директору програми “Бібліоміст” Матею Новаку і його команді, керівнику відділу культури і туризму С. Кунинцю і директору РЦБС М. Довгань, які за умовами проекту будуть здійснювати проплату за користування Інтернетом, голові сільської ради М. Коту за допомогу в підключені Інтернету та всім учасникам.

Наш кореспондент.