Головна Культура В бібліотеці Куликова читач знайде багато цікавих книг

В бібліотеці Куликова читач знайде багато цікавих книг

415
0

Бібліотека – справжня книжкова оселя. У час сучасних інформаційних технологій книга була і залишається одним з основних інформаційних джерел. Людина, читаючи книгу, не тільки оволодіває певними знаннями, але й прилучається до культурних надбань і цінностей людства.

Про аспекти своєї роботи з читачами поділилась завідувач бібліотеки містечка Куликова Лідія Гнатюк.

— Задля вивчення інтересів читачів ми проводимо усні опитування, анкетування. Попитом користується як художня, так і галузева література.

У нас у бібліотеці є інтернет, охочі мають можливість користуватися програмою «Бібліоміст». Долучилися й ми до створення дейзі-бібліотеки, тобто начитування книг для незрячих.

Надзвичайно цікаво проводимо майстер-класи, віртуальні експе-диціі, веб-семінари з колегами з Львівської наукової бібліотеки.

Часто збираємось з бібліотекарями, аби поділитись набутим досвідом та навичками.

При бібліотеці працює громадський інформаційний центр, де надаються такі послуги: вільний доступ до інтернет-ресурсів офіційної інформації, консультації з пошуку офіційної інформації, роздруківка та запис інформації на е-носії; створено блог «Бібліотека-філія смт. Куликів Жовківської ЦБС».

Бібліотека-філія смт. Куликова тісно співпрацює з Народним домом, Куликівською школою, селищною радою та церковними громадами церкви Успення Богородиці, церкви св. Димитрія, римо-католицького храму св. Миколая.

Ми дуже раді бачити у нас у бібліотеці кожного з читачів, бібліотекарі Н. В. Цюпа, Г. О. Левчук привітно зустрінуть усіх, допоможуть із вибором книг, дадуть цінну пораду та охоче поспілкуються .

Василь Гульгун.