Головна Культура В Народному домі міста Жовкви відбулося урочисте відзначення найкращих працівників культури

В Народному домі міста Жовкви відбулося урочисте відзначення найкращих працівників культури

483
0

Оплески тим, хто творить свято

Наприкінці минулого тижня, у день професійного свята, в Народному домі м. Жовкви відбулося урочисте відзначення найкращих працівників культури та майстрів народної творчості.

Вітали їх голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур та голова Жовківської районної ради Роман Горбань.

Варто відзначити, що культурний розвиток має велике значення у розвитку країни, адже збереження духовних цінностей надважливе для формування національної свідомості та відчуття патріотизму і любові до Батьківщини, до рідної землі.

Тому почесні гості свята щиро подякували працівникам Народних домів, бібліотек, шкіл мистецтв, учасникам аматорських колективів за вагомий внесок у духовний розвиток нашого краю, особливо наголосивши, що їхня робота, яку втілюють в життя, набуває все більшої популярності, а також завдякі любові, яку вкладають у свою роботу, про Жовківщину дізнається все більше людей. Туристи, гості та навіть самі мешканцці району можуть споглядати неосяжність наших талантів під час проведення заходів різних гатунків. Велика подяка їм за те, що розбавляють наше буденне життя яскравими барвами.

Який був Ольга Басараб переказ – дізнайтеся у нашій публікації.

Опісля за вагомі заслуги в галузі культури та з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва кращих із кращих було нагороджено почесними грамотами від Жовківських райдержадміністрації та райради.

Головною ж окрасою свята, без сумніву, став чудовий концерт за участі кращих аматорських колективів району. Зал був у захваті від виступу митців та супроводжував кожен номер бурхливими оваціями. 

Зоряна Микитюк