Головна Культура В Туринці відбувся святковий концерт «Музичний ярмарок»

В Туринці відбувся святковий концерт «Музичний ярмарок»

783
0

Для матерів

Слово “мама” росте разом з нами тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить веселка і гладить по голівці рідна рука. Зі звуку сльозинки народжується на світ святе слово “мама”, яке вимовляє дитина. Але цю мить не вловити, як і не вловити того дня, коли вперше над колискою нахилилась мати. Це — мить і це — вічність, бо мама живе з нами вічно.

У неділю, 12 травня, після Святої Літургії, туринчани збіглись на традиційний святковий концерт «Музичний ярмарок», присвячений Дню матері.

В урочистому дійстві взяли участь учні 2-11 класів, вони представляли свої найкращі художні номери, які назбирались за цілий навчальний рік. У цей день на сцені звучали неперевершені пісні про маму, про неньку-Україну, також глядачі були в захваті від запальних хореографічних композицій, які підготували О. А. Комісарчук  та М. В. Купецька.

Та не тільки сльози розчулення блищали на очах матусь та усіх
присутніх, позитивний настрій та прекрасні емоції забезпечила справжнісінька принцеса — учениця 5 класу Ярина Сидорко, яка допомагала вести свято талановитим ведучим Юліані Купецькій та Віталію Юфиму.

Свою шану та повагу до матерів учні намагалися передати в кожному слові, в кожній пісні, у кожному русі. Тут звучали слова трепетної любові та вдячності, святково прикрашена зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій.

Під завісу свята директор школи Марія Висоцька привітала присутніх із Днем матері та висловила слова подяки організаторам цього чудового заходу: заступнику директора школи з виховної роботи Ярині Купецькій та директору НД с. Туринки Роману Висоцькому. Усі учасники свята отримали солодкі подарунки від керівника підприємства «Захід-Тур» І. М. Черника, за що і висловлюємо йому щирі слова вдячності.

Мар’яна  ВЕЛИКА,  соціальний педагог Туринківської ЗОШ