Головна Культура У Жовківській школі № 1 відбувся конкурс краси “Красуня-2016”

У Жовківській школі № 1 відбувся конкурс краси “Красуня-2016”

532
0

Нещодавно у Жовківській загальноосвітній школі № 1 відбувся конкурс краси «Красуня-2016». Глядачі у залі спостерігали за приголомшливим дійством і не розуміли, як з-поміж усіх цих маленьких жовківчанок можна обрати найкращих. У конкурсній програмі брали участь дев’ять учениць 2-4 класів – неймовірних красунь – Софійка Лесько, Інга Макоданська, Софійка Буцяк, Анастасія Горбач, Каролінка Бохін, Мартуся Паска, Анастасія Іванець, Віталінка Дмитроца та Ілонка Химиця.

На конкурсанток чекали нелегкі випробування, тому вболівальники щоразу їх підбадьорювали гучними оплесками.

Насамперед дівчатка розповідали про себе. Маленькі красуні демонстрували вміння дефілювати, з’явившись на сцені у красивому вбранні – спочатку у народних строях, а потім – у вишуканих сукнях. У цю мить кожна дівчинка почувалася справжньою принцесою, від якої неможливо було відвести очей.

Одним із найбільш захопливих виявився вихід, у якому учасниці «Міні-міс школи» показували свої таланти. Піснями, танцями, віршами дівчаткам вдалося вразити кожного присутнього, вкотре довівши, що у Жовкві живуть найталановитіші діти! Не оминемо увагою й учасницю, котра напередодні із мамою напекла булочок й на святі усіх частувала ними.

Головною родзинкою свята став дизайнерський конкурс, в якому дівчата демонстрували свої сукні, змодельовані та зшиті із різноманітного паперу. До речі, у цьому їм допомагали старшокласниці.

У перервах між конкурсами виступали юні артисти. Учні 7-Б класу Максим Буцяк та Маркіян Луцишин виконали пісні про Україну. Співали дівчата із Народної вокальної студії Вікторії Кирилюк.

Оцінювало журі оригінальність номерів, артистичність кожної красуні, акторську майстерність, вміння себе презентувати. Усі без виключення цього вечора на сцені були неповторними, полонили серця кожного присутнього своєю природною вродою і талантами. Тому журі вирішило, що кожна учасниця — переможниця. Кожна красуня на церемонії нагородження отримала власну розкішну корону та титул. А їх було також дев’ять, як і дівчаток, зокрема «Чарівність», «Талановитість», «Ніжність», «Досконалість», «Витонченість», «Усмішка», «Ерудованість», «Артис-тичність». Несподіванокою був великий торт із феєрверком.

До речі, свято організували учні 9-А класу разом із своїм класним керівником Л. Б. Буцяк.

Конкурс «Красуня-2016» ще раз продемонстрував, що всі дівчата дійсно красиві. Вони вміють майстерно презентувати власний образ, вони розумні, талановиті, стильні… Вони прекрасні! І кожна — переможниця.

Яніна Тарасів.