Головна Культура У Жовкві стартував молодіжний бренд

У Жовкві стартував молодіжний бренд

405
0

На минулому тижні в приміщенні Жовківської районної бібліотеки відбувся круглий стіл «Грані історії: минуле і майбутнє Жовкви» за участю мера Жовкви Петра Вихопня, представників Жовківської райдержадміністрації, Жовківської міської ради, працівників бібліотеки, навчальних закладів та громадських організацій.

Директор Львівського обласного молодіжного центру праці  (в подальшому ЛОМЦП) Леся Довганик підвела підсумки роботи волонтерського загону, який працював у літній період,  та розказала про спільні напрацювання волонтерів і працівників Жовківської районної бібліотеки щодо продовження роботи з місцевою молоддю з метою формування молодіжного бренду міста Жовкви. Для реалізації цієї ідеї на базі Жовківської районної бібліотеки за підтримки Ольги Калиновської, головного спеціаліста молодіжної політики Жовківської райдержадміністрації, та ЛОМЦП започатковує роботу молодіжна ініціатива «Творимо молодіжний бренд Жовкви разом». Перша робоча зустріч молоді відбулася 11 вересня  в приміщенні бібліотеки за адресою м. Жовква, вул. Львівська, 14.

Ця подія зацікавила міського голову П. Вихопня, який розповів про молодіжні ініціативи у місті і запросив до участі у святкуванні Дня міста. Молодь мозковим штурмом запропонувала низку ідей, деякі вже реально здійснити під час святкування Дня міста Жовкви. Так, Вероніка Клуб запропонувала зробити флешмоб, а Орися Гнідець  – організувати екскурсію для найменших мешканців. Як втілити ідею в життя, учасники спробували планувати на першій робочій зустрічі.

На місці координує роботу працівник бібліотеки Софія Кіх. Запрошуємо долучатися до планування роботи молодіжного осередку в місті Жовкві. 

Наш кореспондент.