Головна Культура Відбулося урочисте засідання представників наукової громадськості Львівщини

Відбулося урочисте засідання представників наукової громадськості Львівщини

355
0

18 травня, у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося урочисте засідання представників наукової громадськості Львівщини з нагоди Дня науки, який відзначають щорічно у третю суботу травня. Участь у заході взяв перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус.

Вітаючи науковців Львівщини з прийдешнім святом, Андрій Білоус наголосив, що дуже приємно перебувати в такому поважному товаристві. «Львівська обласна рада дуже цінує стосунки, які склалися між обласною владою і науковим середовищем. Сьогодні, будучи в процесі децентралізації, влада відчуває велику потребу в діалозі з науковцями задля спільного вирішення проблемних питань», – сказав він.
Крім того, за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня науки Андрій Білоус відзначив подяками обласної ради:
Скаска Олега Івановича – доктора економічних наук, завідувача кафедри обліку і фінансів Львівського інституту економіки і туризму;
Тельвака Віталія Васильовича – доктора історичних наук, професора, професора кафедри всесвітньої історії та спеціальних історичних дисциплін Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка;
Швеця Володимира Євгеновича – кандидата економічних наук, доцента, професора кафедри обліку і аудиту Львівського національного університету імені Івана Франка.
Варто зауважити, що організатором заходу є Західний науковий центр НАН України і МОН України.