Головна Культура Жовківські артисти виступили в Замості

Жовківські артисти виступили в Замості

429
0

У четвер, після Великодніх свят, педагоги та вихованці Жовківського центру творчості в рамках укладеної угоди про співпрацю з Молодіжним Домом Культури міста Замость відвідали Республіку Польща. Настрою додали доброзичливі прикордонники та митники з обох сторін кордону, які постаралися оперативно оформити міжнародний переїзд.

Браво та шквал оплесків зірвали  наші  артисти —  хореографічні колективи «Перлинка» (керівник Н. Конопка), «Стиль» (керівник Н. Конопка), «Крик» (керівник О. Луцишин), вихованці народної вокальної студії Вікторії Кирилюк у ході концерту в школі № 2 м. Замостя.

Незабутнє враження справило на наших дітей відвідання зоопарку: доглянуті звірі, птахи; естетичне зі смаком оформлення території; обладнані зручні місця для розваг та відпочинку дітей.

У рамках концерту польсько-української дружби в Молодіжному Домі Культури ім. Корнелія  Макушинского відбулося нагородження переможців всепольського конкурсу малюнків та фотографій, виступ вокальних і хореографічних колективів МДК і концерт колективів центру творчості, який отримав багато схвальних відгуків дітей, молоді, вчителів, батьків, представників влади міста Замостя.

Директор МДК Анжей Шумовский і директор Центру творчості Ірина Чурій висловили взаємну подяку за проведену теплу зустріч, за хороші плоди міжнародної співпраці, віру у майбутні дружні зв’язки.

 

Наш кореспондент.