Головна Спорт Дублянчанки — найкращі волейболістки

Дублянчанки — найкращі волейболістки

265
0

Початок березня ознаменувався проведенням Спартакіади району з волейболу серед жінок, в яких взяли участь найсильніші команди місцевих рад Жовківщини.

Цьогоріч у турнірі, організатором якого виступила РО ВФСТ «Колос» (дир. І. Савка), змагались волейболістки з Дублян, Нової Кам’янки, Жовкви та Зашкова.

Найкращі вміння у володінні верховим м’ячем продемонстрували міські спортсменки з Дублян, вихованці Михайла Возняка. У хорошому стилі вони переграли усіх суперниць, здобувши максимальну кількість очок, і стали переможницями Спартакіади.

Друге місце дісталося волейболісткам зі Зашкова, де на пристойному рівні цей вид спорту завдяки старанню тренера Олега Мотника. Сільські гравчині лише у впертій боротьбі поступилися дублянчанкам, натомість не залишили жодних шансів решті суперниць.

Третю призову сходинку посіли спортсменки із Нової Кам’янки (тр. Віктор Перетятко).

Змагання, які судив Леонід Гжебінський, отримали високу вболівальницьку оцінку. Його учасники нагороджені дипломами і медалями, а переможець — Кубком Спартакіади.

Спартакіада району з волейболу серед чоловіків відбудеться 16 березня у приміщенні спортзалу Жовківської ДЮСШ райво. Початок ігор — з 11 години.

Ярослав ГЛУТКОВСЬКИЙ.