Головна Спорт Екзаменатор із Києва завітав на Жовківщину

Екзаменатор із Києва завітав на Жовківщину

728
0

Кубок Львівської області з шашок-64 знову повернувся на проспект Шевченка, 13, у Львівську обласну універсальну наукову бібліотеку. Відкритий статус Кубка дозволив взяти участь у ньому шістьом спортсменам із Києва. Цікава, безкомпромісна боротьба поточилася з перших турів. Фаворити турніру майстри спорту І. Ганяк (Стрий), Ю. Тимофеєв (Київ) та наш земляк І. Бутляр (Жовква) справно набирали очки, граючи зі слабшими суперниками.

Кульмінація змагань настала, коли в 6 турі (передостанньому) зустрілись І. Ганяк та Ю. Тимофеєв (Київ) і І.Бутляр (Жовква) та Я. Мулик (Дрогобич). Якщо у впертій боротьбі нашого жовків’янина зі своїм візаві з Дрогобича завершився внічию, то майстер зі Стрия не витримав напруги боротьби і зазнав поразки.

Тож «суворий» екзаменатор із Києва впевнено зайняв І місце в досить непростому змаганні, яким є Кубок Львівщини з шашок-64. Слід відзначити вдалий виступ молодої перспективної шашкістки кандидата в майстри спорту В. Прокоп’як (Київ, тренер В. Лапін), яка зуміла вибороти друге особисте місце, випередивши майстрів спорту З. Анісімову, І. Бутляра, І. Ганяка та інших. І Бутляр посів третю сходину. Виступ ветеранів від Жовківщини першорозрядників М.Фуца та В. Кухти бажає кращого.

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.