Головна Спорт Футболісти з Жовківщини взяли участь у поєдинках групового турніру у Львові “Меморіал...

Футболісти з Жовківщини взяли участь у поєдинках групового турніру у Львові “Меморіал Ернеста Юста-2019”

291
0

Меморіал Ернеста Юста-2019 

Минулими вихідними на полях зі штучним покриттям у Львові, Винниках та Довгому відбулися чергові поєдинки групового турніру. Згідно з календарем змагань, із чотирьох представників Жовківщини свій поєдинок проводили лише футболісти «Скелі» (Крехів/Жовква), а «Юність» (Гійче), «Локомотив» (Рава-Руська) та «Нива» (Дубляни) відпочивали.

«Скеля», яка виступає у п’ятій групі, у другому для себе поєдинку групового турніру зустрічалася з сімнадцятирічними вихованцями УФК «Карпати» (Львів). Перший
тайм зустрічі проходив на зустрічних курсах, суперникам ніяк не
вдавалося довести свої атаки до логічного завершення. Проте на заключній хвилині тайму стрімка атака львів’ян правим флангом завершилася влучним ударом карпатівського форварда. На старті другої половини гри вихованці Академії «Карпат» отримали пра-во на виконання одинадцятиметрового удару і, влучно його виконавши, закріпили свою перевагу в рахунку. Після цього далася взнаки краща фізична готовність та зіграність львівської дружини, яка ще тричі змусила «Скелю» розпочинати з центра поля. Відтак поразка — 0:5.

Турнірне становище команд: СКК «Демня» — 6 очок (2 гри), УФК «Карпати U-17» (Львів) — 6 (2), «Темп-2» (Відники)  — 0 (2), «Скеля» (Крехів/Жовква) — 0 (2).

Зважаючи на відсутність матчів у «Меморіалі Ернеста Юста», футболісти із Гійча в товариському матчі зустрічалися з представником третьої обласної ліги «Західним Бугом» (Павлів) і здобули переконливу перемогу з рахунком 5:1. У складі команди Андрія Шостака «дублі» до свого доробку записали Павло Дроботій та Олег Максимик, ще один результативний удар — в активі Олеся Великого.

Натомість підопічні Романа Самчука помірялися силами із колективом першої обласної ліги «Корміл» (Давидів). Завдяки влучному удару Дениса Данчука футболісти із Рави-Руської здобули мінімальну перемогу — 1:0.

 Підготував Микола ВАНТУХ