Головна Спорт Команда «Дубляни-Зашків» — володар срібних медалей

Команда «Дубляни-Зашків» — володар срібних медалей

486
0

Із метою підтримки та розвитку волейболу на Львівщині, підвищення рівня спортивної майстерності волейболістів Львівська обласна федерація волейболу протягом останніх років активно проводить численні змагання з цього виду спорту. Регулярно відбувається першість Львівської області та відкритий чемпіонат міста Львова, до участі в них залучаються команди міст та районів області. Змагання проводяться згідно затвердженого календаря на спортивних базах клубів.

Вже третій рік поспіль об’єднана команда волейболістів «Дубляни-Зашків» (Жовківський район) бере участь у відкритому чемпіонаті міста Львова. У цьогорічному чемпіонаті в групі виступало 7 команд, ігри проводились за коловою системою у два кола. До складу команди ввійшли: Тарас Мотник, Олег Мотник, Михайло Возняк, Назар Брезіцький, Андрій Кравець, Павло Ціцький, Вадим Пись, Ярослав Ничкало, Максим Сава, Михайло Тріска та Микола Матляк.

Всі ігри проходили у запеклій боротьбі, про що свідчить підсумкова таблиця змагань: переможці та срібні призери мали однакову кількість очок – 24, і лише різниця виграних та програних партій визначила володаря золотих та срібних медалей.

1 місце – ВК «Пустомити»;

2 місце – «Дубляни-Зашків»;

3 місце — ВК «Джмелі» (м.Львів).

Нагородження проводив президент федерації волейболу Львівщини Володимир Левків та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Леонід Францишко.

Вітаємо хлопців із перемогою!

Наш кореспондент.