Головна Спорт Корисне дозвілля

Корисне дозвілля

346
0

Завершились «Веселі канікули» в центрі дозвілля, організовані на базі установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів. Починаючи з 12 червня, малі жовківчани  віком 6-12 років змістовно та корисно проводили час: займались спортом, грали в  ігри, брали участь у різних турнірах. Єдиною умовою перебування у центрі була заборона  на  різноманітні електронні гаджети. Діти отримали заряд хорошого настрою, а батьки могли сконцентруватись на роботі.

Незважаючи на труднощі, працівникам УДЮС та МК вдалось вдруге поспіль організувати таку акцію за підтримки Жовківської РДА та дирекції стадіону «Розточчя».

Майбутні олімпійці

Початком Олімпійського руху сучасності стало заснування у червні 1894 року Міжнародного олімпійського комітету та затвердження Олімпійської Хартії.

З цієї нагоди «Спорт для всіх», відділ молоді та спорту Жовківської РДА разом з установою дитячих спортивних та молодіжних клубів традиційно провели «Олімпійські Дні». Зі 7 червня на міському стадіоні «Розточчя» діти  зі Жовкви займались спортом, бра-ли участь  у різних турнірах.  Окрім цього,  6 та 19 червня  в центрі літнього відпочику “Веселий вулик” (центр дитячої творчості м. Жовкви) пройшли спортивні свята, де понад 120 дітей віком від 6 до 12 років завзято змагались у “Веселих стартах”, слухали захоплюючі розповіді про історію Олімпійського руху.

Кульмінацією «Олімпійських днів» стало проведення «Малих Олімпійських ігор» в таборі «Росинка».  22 червня відбулись змагання у турнірах з настільного тенісу, міні-футболу, шашок, стріт-болу, вело-тріалу.

Усі учасники святкувань отримали заряд здоров’я, позитивних емоцій, а переможці — нагороди, грамоти та сувеніри з олімпійською символікою від «Спорт для всіх».

Змагались вулицями

27 червня в межах відзначення «Олімпійських днів» і завершення роботи центру дозвілля та відпочинку УДЮС та МК  на спортивному майданчику Жовківської ЗОШ № 1 відбувся турнір з вуличного футболу, організованого сектором молоді та спорту Жовківської РДА, установою дитячо-юнацьких спортивних та молодіжних клубів,  для дітей 2004 року народження і молодших.

У результаті безкомпромісної боротьби перемогу здобула команда з вул. Б. Хмельницького, другими стали футболісти з вул. В. Стуса, і “бронза” дісталась команді з вул. Львівської. Нагороду, як кращий воротар, отримав  Андрій Кісілевич, кращим бомбардиром став Назар Войташик, а найкориснішим гравцем визнано Олександра Перепелицю. Також відзначено наймолодших учасників — Олега Папіжа та Данила Діденка, яким виповнилось по 7 років.

Організатори висловлюють подяку за підтримку змагань дирекції ЗОШ №1 м. Жовки та приватному підприємцю п. Діденку (м. Жовква).

Наш кореспондент.