Головна Спорт Кубок з «FREE RIDE» залишився у Жовкві!

Кубок з «FREE RIDE» залишився у Жовкві!

368
0

17.11.2013 року з ініціативи молоді Молодіжного Крила політичної партії “УДАР Віталія Кличка” а саме: Гумена Юрія та Кічули Михайла, за фінансової підтримки Михайла Білого, у м. Жовкві відбулися районні змагання з “FREE RIDE” (Швидкісний спуск по схилах на велосипедах).

На Жовківські районні змагання прибули учасники з м. Червонограда та
м. Львова. Фрірайдери підкорювали схили Гараю. Адже саме на його схилах проходили дані змагання.  Боротьба між учасниками змагань була запеклою. З трьох заїздів кожен із учасників покращував свій результат.

Але найбільш запеклішою боротьба відбулася між фрірайдерами з м. Жовкви Гуменом Юрієм та Кічула Михайлом, які вже були неодноразовими призерами обласних та інших змагань.

Кожен із учасників показав чудовий результат, адже використовуються у даному виді спорту спеціальні велосипеди. Враховуючи те, що у районних змаганнях брали участь і учасники із сусідніх міст, за сумарною кількістю набраних хвилин були оголошені і командні результати.

Судівською бригадою даних змагань були: директор Жовківського УДЮС та МК, депутат Жовківської міської ради, Андрій Умрихін та головний спеціаліст сектору молоді та спорту управління освіти молоді та спорту Жовківської РДА, суддя національної категорії, Андріан Керницький, які разом з головою Жовківської міської організації ПП “УДАР Віталія Кличка” Андрієм Вненкевичом нагородили переможців.

1-ше місце – у командних змаганнях зайняла команда з м. Жовкви;

2-ге місце – команда з м. Червонограда;

3-тє місце – команда з м. Львова.

У одиночних заїздах перемогу здобули:

1-ше місце – Кічула Михайло (м. Жовква);

2-ге місце – Гумен Юрій (м. Жовква);

3-тє місце – Гладь Петро (м. Львів).