Головна Спорт Найкраще знаються на футзалі в Туринці

Найкраще знаються на футзалі в Туринці

449
0

П’ятий чемпіонат Жовківщини з футзалу серед місцевих рад району добіг кінця. Справжня чоловіча спортивна боротьба стала окрасою багатьох безкромісних поєдинків, де були і радість звитяг, і гіркота поразок, і прояви технічних задатків, яким би позаздрили і професіонали.

Організатором захопливого турніру, як завше, виступила  РО ВФСТ «Колос» під керівництвом Ігоря Савки.

Найперше завершили змагання гравці першої ліги. На найвищу сходинку п’єдесталу піднялися футзалісти із села Гійче. Привів до перемоги першості команду тренер Микола Яцьків.

Цікаво, що, як і торік, команда виграла чемпіонат з доробком у 56 очок. Тоді перше місце було за футболістами з Туринки. До слова, туринчани цьогоріч стали чемпіонами району на найвищому рівні (у вищій лізі). Очевидний прогрес проглядається у грі в’язівських спортсменів, які з перемоги торік у другій лізі дісталися другого місця у першоліговій першості нині. А от друга жовківська дружина демонструє «стабільність»: знову завойовано «бронзу».

Кращим гравцем ліги визнано Павла Дроботія (Гійче) (на світлині), найчастіше засмучував воротарів суперників любелець Юрій Близнак, а найкраще захистив свої ворота від голів голкіпер з В’язови Володимир Лучка.