Головна Спорт Наші народні обранці — досить спортивні

Наші народні обранці — досить спортивні

362
0

Минулої неділі Новояворівськ приймав VІ-ту Спартакіаду серед депутатів місцевих рад, у якій взяли участь команди другої зональної групи — Жовківського, Буського, Городоцького, Яворівського районів та Львівської обласної ради.

У змаганнях із футболу, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів Жовківщину представляв 21 спортсмен із Кунинської, Добросинської, Зашківської, Деревнянської сільських, Жовківської та Дублянської міських і Жовківської районної рад.

Наші земляки вдало виступили в усіх видах спорту. Футболісти здобули третє місце, волейболісти переграли всіх своїх суперників, упевнено посівши першу сходинку. Високі показники і в одиночних змаганнях: Данило Тарасюк став третім у змаганнях із настільного тенісу, друге місце завоював шашкіст Зіновій Яворівський. Не було рівних нашим жінкам-депутаткам Зоряні Погариській та Любові Орищин. Перша стала найсильнішою у настільному тенісі, друга — у шахах.

Тож у фіналі, що відбудеться на День матері у Львові (кафедра фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка), наш район представлятимуть волейбольна команда та дві чарівні спортсменки Зоряна Погариська (настільний теніс) і Любов Орищин (шахи).

Наш кореспондент.

Велика подяка голові Жовківської районної ради Р. В. Горбаню та начальнику інформаційно-аналітичного відділу райради В. Ф. Пущинському за організований виїзд спортсменів та моральну підтримку під час змагань, керівникам Яворівського району — за гостинну зустріч. Також дякую депутатам-спортсменам за високі результати.
Так тримати! Чекаємо на підтримку у Львові!

Олег БОБАЛО, учасник волейбольної команди.