Головна Спорт Перемога на дотик

Перемога на дотик

255
0

Кубок Львівської області зі шашок-64, що проходив в обласному центрі 19-20 листопада, дуже нагадував боротьбою фінал чемпіонату України з шашок-100, в якому мені довелось брати участь.
Розпочали змагання перемогою рейтинг-фаворити — кандидат у майстри спорту І. Славич зі Львова та майстри спорту І. Фідик з Дрогобича та І. Бутляр зі Жовкви. Згодом випадковий програш останнього кандидату в майстри спорту І.Ільницькому з Дублян завадив нашому земляку догнати переможців.

Першим став І. Фідик, що з 11 очками випередив І. Бутляра, І. Славича та І. Ільницького, які  посіли відповідно ІІ, ІІІ та IV місця.
Слід особливо відзначити перeможця І. Фідика, який, будучи незрячим шашкістом, щоразу демонструє потужну гру та майстерність у кожному турнірі.
Не пасли задніх й наші ветерани – М. Фуц (І р.) з Купичволі та В. Кухта зі Зашкова (І р.), що потрапили в десятку кращих і посіли відповідно 9 і 7 місця.

Не обійшлося і без ложки дьогтю у діжці меду. Адже початок турніру затягнувся аж на дві години! На жаль, не було учасників зі Стрия, Червонограда, інших населених пунктів. Надалі щодо організації варто задуматися керівникам Львівської федерації шашок і відділу молоді та спорту Львівської ОДА І. Ільницькому та Ю. Майбороді.

Іван Бутляр,
"срібний" призер змагань.