Головна Спорт Свято вуличного футболу

Свято вуличного футболу

204
0

На жовківському міському стадіоні «Розточчя» відбуваються футбольні баталії різних рівнів. Та ці ігри сміливо можна віднести до розряду особливих. Адже на футбольне поле вийшли хлопці, аби з’ясувати, яка футбольна дружина Жовкви найкраща у цьому виді спорту.                    

Словом, ця субота зібрала численну вболівальницьку аудиторію, яка із задоволенням та доволі активно спостерігала за суперництвом, що відбулося в рамках третього турніру серед вуличних команд за сприяння ГО «Гільдія підприємців Жовківщини» і особисто його голови Івана Костюка.

У турнірі взяли участь юнаки п’яти команд, що змагались за коловою системою. Першість міста виборювали представники вулиць Петлюри, Стуса, Львівської,  Воїнів УПА та Богдана Хмельницького. Зважаючи на відчутну підтримку, футболісти намагались продемонструвати найкращі  якості: подекуди виникали такі витончені паси та демонструвалась неабияка техніка, які мимоволі викликали заслужені оплески.

Цього дня фортуна усміхнулась хлопцям із вулиці Богдана Хмельницького, вони були найвправнішими в усіх зустрічах і заслужено стали переможцями турніру.

Учасники вуличної першості нагороджені грамотами, а ще – медалями та футбольними м’ячами. Найкращим гравцем турніру визнано Ю. Гумина. Утім, ті, хто залишився без нагород, мають шанс поправити становище згодом, бо, як запевнив Іван Костюк , турнір однозначно відбудеться і наступного року.

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.