Головна Спорт Відбувся чемпіонат області з шашок-64

Відбувся чемпіонат області з шашок-64

224
0

Недавно у Львівському шахово-шашковому клубі «Дебют» відбувався чемпіонат області з шашок-64, про який писав наш часопис. І ось у цьому спортивному закладі проведено нові змагання: Кубок Федерації Львівщини.

Як і у минулому, так і в теперішньому турнірі честь району відстоював міжнародний майстер із цієї древньої гри, жовків’янин Іван Бутляр.

 Цікаві безкомпромісні поєдинки з жеребкуванням ходів за швейцарською системою тривали чотири дні. Наш земляк доволі впевнено пройшов усю дистанцію, здобувши п’ять звитяг, та дві партії звів унічию. Втім цього не вистачило для загального успіху – він знову другий. Жовків’янин «поджентльменськи» віддав перше місце жінці – майстрині з Нового Роздолу Зоряні Анісімовій. Шашкістка-ветеран «втерла носа» всім чоловікам, випередивши найближчого переслідувача на два очки. Третім дещо несподівано став першокатегорник Григорій Романчук зі Стрия, в активі якого 11 пунктів.

Участь представника Жовківщини у престижному змаганні стала можливою завдяки сприянню керівника РО ВФСТ «Колос» Ігоря Савки.

Іван Бутляр отримав чергову «срібну» медаль і диплом та значно покращив свій особистий рейтинг.

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.