Головна Спорт Тон задають юні жовківчани

Тон задають юні жовківчани

252
0

28.10-30.10. 2016 р. у м. Жовкві на стадіоні "Розточчя" на базі УДЮС та МК пройшов Кубок України з авіамодельного спорту серед кордових моделей "Повітряний бій" в класі F1E та F2D, в якому взяли участь юнаки і дорослі.

Незважаючи на складні погодні умови (штормовий вітер), змагання відбувались у захоплюючій спортивній боротьбі. Впродовж 3 днів змагань молоді школярі з Києва чотирнадцятирічний Дмитро та одинадцятирічний Іван  під керівництвом свого батька, неоднаразового чемпіона Європи і світу Станіслава Чорного впевнено домінували в усіх видах програми і серед юнаків, і серед дорослих.

Так у класі F1E переміг Іван Чорний, срібло — у Дмитра Чорного (механік в обох екіпажах С. Чорний), бронзу вибороли жовківчани А. Умрихін — П. Добрусь.

У класі 2F D(юнаки) 1-ше місце виборола пара Д. Чорний — С. Чорний; 2 місце — І. Чорний — С. Чорний; 3-тя сходинка — за представниками Львівщини: Ю. Круг — Т. Муха (м. В. Мости).

У класі 2F D (дорослі) 1-ше місце посіли Д. Чорний  — С. Чорний; на  2-му місці І. Чорний — С. Чорний; «бронзу» завоювали жовків’яни — П. Добрусь — А. Умрихін.

Разом із Кубком України чотирнадцятирічний Дмитро Чорний отримав посвідчення майстра спорту.
Керівництво УДЮС та МК висловлює подяку керівництву Жовківського району та міста за сприяння у розвиток прикладних та технічних видів спорту.

Наш кореспондент.