Головна Спорт У Малехові відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

У Малехові відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям

683
0

Задля розвитку спортивного потенціалу

У переддень Дня Незалежності у Малехові відкрили міні-футбольне поле зі штучним покриттям. Кошторисна вартість проекту — 1499 тис. грн. (кошти державного фонду регіонального розвитку — 748 тис. грн., кошти місцевого бюджету — 751 тис. грн., додатково сільрадою виділено кошти на проект, технагляд, експертизу та благоустрій території на вул. Галицькій в с. Малехові — 112 тис. грн.). Роботи зі спорудження проводило ТзОВ «ГрантЗахід».

На урочисте відкриття прибула очільниця району Надія Щур.

За українським звичаєм о. Михайло освятив нове футбольне поле. Опісля відбувся товаристський матч між командами депутатів Малехівської сільської ради та ФК “Малехів”.

26 серпня у Жовкві на території ЗОШ І-ІІІ ст. № 3  відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям. Його збудували за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. Загальна кошторисна вартість проекту 3486,162 тис. грн. На його реалізацію з обласного бюджету було виділено 500 тис. грн. та близько 1 млн. грн. — з районного. Це і бігова  доріжка з наливним покриттям, майданчик для ігрових видів спорту з наливним покриттям (волейбол, баскетбол, гандбол), огорожа, освітлення, благоустрій території, глядацькі трибуни.

Право перерізати символічну стрічку було надано народному депутату Верховної Ради України Володимиру Парасюку та заступнику голови ЛОДА Оксані Стоколос-Ворончук, голові Жовківської РДА Надії Щур та заступнику голови ЛОР Володимиру Гірняку. Розділити радість вагомої події разом із юними жовківчанами та їхніми наставниками прибули також міський голова Петро Вихопень, депутат ЛОР Андрій Дума, молодь міста, громадськість, духовні наставники, що освятили новозбудований майданчик.

Згодом присутні побачили виступи клубу «Аскет», футбольний матч серед дівчат «Розточчя» (м. Жовква) — «Янтарочка» (м. Новояворівськ), також відкрите тренування з волейболу та баскетболу.

Марія РОМАНОВА