Головна Спорт Успішно виступили на обласних змаганнях!

Успішно виступили на обласних змаганнях!

295
0

На навчально-спортивній базі літніх видів спорту управління спорту МО України (СКА) м. Львів відбулися обласні змагання серед допризовної молоді, які проводилися з метою визначення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших силових структурах.

Основними завданнями проведення районних змагань є виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму майбутніх захисників Вітчизни, запобігання антисоціальним проявам серед молоді, формування та пропаганда здорового способу життя, збільшення рухової активності, підвищення престижу військової служби, залучення молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом.

До програми змагань входили наступні види спорту: плавання на 50 м; біг на 100 м; метання гранати Ф-1 на дальність; стрільба з малокаліберної гвинтівки; підтягування на перекладині; біг на 1000м.

Змагання проводилися відповідно до Правил змагань з військово-спортивного багатоборства (військово-прикладне семиборство для допризовної молоді) та за характером проводилися в особисто-командній  першості.

Участь в обласних змаганнях взяли п’ятеро хлопців 1999-2000 р. н. — переможці  районних змагань. Членами нашої команди були: Богдан Фабрика, Орест Цюпик, Юрій Яремко (м. Дубляни), Тарас Пехник (с. Підлісся) та Назар Довбуш (с. Добросин). Готували команди до змагань  Віктор Яськів (тренер УДЮС та МК) та Богдан Багрій (директор Жовківської ДЮСШ). Найкращі результати наші хлопці показали в стрільбі з малокаліберної гвинтівки, підтягуванні на перекладині та в бігу на 100 м. Найбільшу кількість очок в загальнокомандний залік принесли Богдан Фабрика та Тарас Пехник.

За підсумками двох днів змагань із 31 команди-учасниці команда Жовківського району посіла  5-те місце, а серед районів  Львівської області – призове 3-тє місце.

Наш кореспондент.