Головна Спорт У фіналі — старші сільські футболісти

У фіналі — старші сільські футболісти

209
0

Аж два зональних обласних футбольних турніри серед ДЮСШ ЛОО ВФСТ "Колос" відбулись минулої суботи на стадіоні с. Добросина. Юнацькі щорічні змагання під гаслом "Даруймо радість дітям" у програмі Всеукраїнських змагань "Хто ти, майбутній олімпійцю?" присвятили Дню захисту дітей та року Т. Г. Шевченка.

Наші змагуни ДЮСШ "Юність" вели суперечку в одній із чотирьох груп, до якої за територіальним принципом увійшли, окрім господарів, представники юнацьких спортивних шкіл із Сокальщини (ДЮСШ "Буг") та Яворівщини (ДЮСШ "Луг").

У першому турнірі, де з’ясовували стосунки футболісти 1998-1999 років народження, добросинці з різницею у два м’ячі переграли обидвох суперників, впевнено посівши найвище місце.

Напруженою та безкомпромісною була футбольна боротьба серед юнаків 2000-2001 років народження. Якщо наші земляки у першому поєдинку впевнено здолали яворівських ровесників, забивши в їх ворота три сухих м’ячі, то друга зустріч із футболістами з Сокальщини відзначалась напругою та невизначеністю до останньої секунди. У цьому матчі впродовж гри шальки терезів схилялись то в один бік, то в інший. Врешті, на 60-ту хвилину (поєдинки тривали два тайми по 30 хвилин), суперники провели у ворота по п’ять м’ячів. І здавалось, зустріч так і завершиться нічиєю, та в додані хвилини юні сокальці зуміли забити вирішальний гол, вигравши з рахунком 6:5.

Тож на фінальні змагання їдуть футболісти з Добросина (1998-1999 р. н.) та ДЮСШ "Буг" (Сокальський район).

Слід додати, що організатором цікавих спортивних баталій виступила жовківська РО ВФСТ "Колос" (голова Ігор Савка), судили поєдинки Тарас Паска і Андрій Шостак. Готував до змагань юнаків тренер Ігор Бабій.

Тарас НЕВГАМОВНИЙ.