Головна Спорт У Раві-Руській відбувся футбольний турнір на Кубок Незалежності

У Раві-Руській відбувся футбольний турнір на Кубок Незалежності

237
0

Уже традиційно 24 серпня у Раві-Руській проходив футбольний турнір, який організувала міська організація ВО «Свобода». За Кубок Незалежності змагались 8 команд. У суперництві взяли участь змагуни з Рави-Руської (вулиць Грушевського, Сагайдачного, Вокзальної, Незалежності та Шпалопросочувального заводу), а також з сіл Рати, Шабельні, Дубрівки.

Попри похмуру погоду, трибуни були заповнені глядачами, а команди активно готувалися до матчів. Вітаючи присутніх із відкриттям Кубка Незалежності, депутат Рава-Руської міської ради Юрій Горечий зазначив: «Сьогодні ми відзначаємо День Незалежності у час війни. Мабуть, вперше за 23 роки ми усвідомили ціну нашої свободи. Тому так відчайдушно наші побратими на Сході воюють із ворогом за кожен клаптик української землі. Кожен з нас повинен зробити свій внесок у цю боротьбу. Сьогодні ми проводимо футбольний турнір для популяризації спорту, а також ми збираємо кошти на допомогу військовим, які захищають Україну. Всім футболістам бажаю успіху, а найсильнішим – перемоги».

У рамках змагань відбулося 28 матчів по 15 хвилин. Уболівальники активно підтримували кожну команду. В результаті цікавих та насичених поєдинків перемогу виборола команда Шпалопросочувального заводу. Друге місце зайняла команда з вулиці Незалежності, а третє – з вулиці Грушевського.

Призерів турніру нагородили грамотами: «За перемогу в турнірі з футболу на Кубок Незалежності». А переможці здобули пам’ятний перехідний Кубок.

Організатори змагань повідо-мили, що команди-учасники турніру зібрали на потреби АТО 800 гривень.

Наш кореспондент.