Головна Спорт Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА прозвітувало про проведену роботу у...

Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА прозвітувало про проведену роботу у 2018 році

227
0

1 лютого, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як презентував проведену роботу у 2018 році.

Відтак, звіт охопив основні напрямки діяльності управління, серед яких спортивно-масові заходи, спортивні іміджеві проекти та заходи загальнодержавного рівня, розвиток спортивно-рекреаційної інфраструктури, будівництво нових спортивних об’єктів та модернізація діючих спортивних споруд, здобутки спортсменів Львівщини на чемпіонатах світу та Європи, розвиток дитячо-юнацького спорту, спортивні заходи для учасників АТО, вихованців спеціалізованих дитячих закладів, фінансування галузі фізичної культури та спорту.

У межах заходу також окреслили основні напрямки діяльності управління на 2019 рік.

«Сьогодні ми маємо про що говорити, адже нам у Львівській області вдалося виплекати і побудувати те середовище, де є відповідна синергія і влади, громадськості, наукового, експертного середовища, ЗМІ. Пріоритети на 2019 рік теж вибудувані правильно, починаючи з інфраструктури, продовжуючи дитячо-юнацьким спортом, професійним спортом, масовою фізичної культурою, соціальні напрямки – все це дуже важливо», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів.