Головна Спорт Каратисти з Жовкви успішно провели бої на чемпіонаті України з кіокушин карате...

Каратисти з Жовкви успішно провели бої на чемпіонаті України з кіокушин карате в Києві

737
0

3-4 травня 2019 року делегація Жовківського району в складі 12 осіб – спортсменів, тренера та батьків прибула в м.Київ для участі в Чемпіонаті України з кіокушин карате по куміте і ката.

Спортсмени провели успішно бої і показали такі результати: Голінка Мілена (Жовква) 1 місце – бої та 2 місце – ката (техніка), Куліков Роман (Жовква) 2 місце; Зінчук Роман (Жовква) – 2 місце; Скрипка Дмитро (Куликів) 2 місце. Нюнька Назар з смт Куликів незважаючи на більш іменитих суперників провів гарний бій, але нажаль не вдалося перемогти.

Делегація Жовківщини зустрілася з керівництвом Національної федерації кіокушин карате України. З боку президента Національної Федерації С.Близнюка високо оцінено співпрацю Львівської обласної федерації з органами місцевого самоврядування м.Жовква; смт.Магерів; смт.Куликів; с.Грибовичі щодо розвитку карате. Голова Львівської обласної федерації кіокушин карате Мирослав Овчар поіформував про підписання угоди про співпрацю з Управлінням фізичної культури та спорту Львівськоі ОДА.