Головна Спорт Жіночий міні-футбол — «золотий»

Жіночий міні-футбол — «золотий»

281
0

У кінці лютого в м. Новояворівську відбулися фінальні змагання першості Львівщини з міні-футболу серед дівчат ВФСТ «Колос». У поєдинках, що відбувались у двох вікових групах, взяли участь і представниці нашого району, заявлені ДЮСШ «Юність» (с. Добросин).

Якщо у торішній першості, яка проходила у Жовкві, жовківчанки задовольнились третіми місцями, то нинішні змагання виявились більш вдалими. Наші землячки здобули «золото» обома складами. Старші футболістки (1999-2000 років народження) мінімально переграли ФК «Янтарочка» (м. Новояворівськ) — 2:1 та ДЮСШ «Нива» (м. Миколаїв) — 3:2. Їхні молодші колеги (2001-2002 р. н.), хоча й поступилися у першому матчі господаркам (1:2), згодом переграли суперниць із ДЮСШ «Нива» (м. Миколаїв) — 3:1. Позаяк у другому поєдинку гравчині ФК «Янтарочка» поступилися миколаївським спортсменкам — 2:3, то наші землячки, за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, зійшли на найвищу сходинку п’єдесталу. Переможниці, яких тренує Тарас Паска, нагороджені медалями і кубками. Сформовані дружини гравчинями з Добросина, Лаврикова і Жовкви.

У липні жовківчанки візьмуть участь у всеукраїнських іграх з міні-футболу, які відбудуться в м. Скадовську Херсонської області і, сподіваємось, гідно представлять наш район на змаганнях найвищого рівня.

Ярослав ГЛУТКОВСЬКИЙ.