Головна Культура Хто багато подорожує, той багато знає

Хто багато подорожує, той багато знає

667
0

Бібліотека — це книжковий храм,

джерело ідей і скарбниця думок,

 що прокладає стежку в майбутнє…

На нашій землі книга, бібліотека користується віддавна великою шаною і повагою. Історія України невіддільна від історії бібліотеки. Книгозбірні відіграли важливу роль у розвитку цивілізації. Сьогодні — це інформаційні, культурні, освітні заклади.

Тож 20-21 серпня бібліотекарі Жовківщини перебували у краєзнавчо-пізнавальній поїздці Закарпаттям. Дні були дуже насиченими. По дорозі до Закарпаття ми відвідали духовну перлину — цілюще джерело села Раковець. Побували в Мукачівському та Ужгородському замках.  Прогулялися затишними вуличками Мукачева та Ужгорода, де знайомилися з пам’ятками архітектури, цікавими скульптурами та милувались мальовничими ландшафтами.

Побували в гостях у своїх колег Центральної міської бібліотеки м. Ужгорода, де поділились досвідом роботи. Відвідали оздоровчі заклади санаторіїв «Сонячна долина» і «Квітка полонини», де скуштували мінеральної води.

Працівники Жовківської бібліотечної системи щиро дякують Благодійному фонду «Допомога і турбота» Мирослава Хом’яка за підтримку у краєзнавчо-пізнавальній поїздці по Закарпаттю. У цей непростий час для нашого народу, всієї нашої країни хочемо побажати Вам міцного здоров’я, витримки, тілесних та душевних сил. Нехай Ваша праця надалі буде ясним променем, що освітлює будні та свята простих людей.  Наша подорож була цікавою, пізнавальною, оздоровчою, комфортною і безпечною завдяки організаторам і водію, за що їм велике спасибі.

Бібліотечні працівники Жовківської РЦБС.