Головна Культура Юнь школи № 1 м. Жовкви стала учасником мовного табору 2015

Юнь школи № 1 м. Жовкви стала учасником мовного табору 2015

457
0

«Є лише два способи прожити життя: перший – ніби дива не існує, другий – ніби навколо самі дива», — такої думки у свій час дотримувався Альберт Ейнштейн. Учитися можна й улітку, і не обов’язково за шкільними партами, а головне – що це цікаво і незвичайно. Ось така унікальна нагода випала цьогоріч і жовківським школярам. Юнь загальноосвітньої школи № 1 м. Жовкви  стала учасником мовного табору 2015.

69 дітей від третього до восьмого класів на чолі з вчителями іноземної мови Тетяною Кутень, Галиною Москалець, Олесею Бейзик та музичним керівником Марією Демків два тижні перебували в колі своїх однолітків.

Під відкритим небом у жовківському парку літнього театру (приміщення надане ПП Олегом Бейзиком),  на районному стадіоні «Розточчя», шкільному подвір’ї збиралися молодіжні лідери, творча молодь, активні та креативні особистості – дівчатка та хлопчики, щоб поспілкуватися, а ще — удосконалити свої знання з англійської та німецької. Кожний день тематично розписаний: це і перегляд фільмів, і пікнік, і танцювальні та музичні номери, малюнок на асфальті та багато іншого.

Доволі захоплюючими виявилися англомовні екскурсії історичними місцями та пам’ятками архітектури старовинної Жовкви. Найголовніше те, що школярі самотужки готували відповідні тези. Опісля кожного блоку занять учні разом із учителями обговорювали побачене та почуте, і те, що їх найбільше вразило — теж на іноземних мовах, у теплій атмосфері у колі нових друзів. Не обійшлося і без пісень під гітару.

На завершення мовного табору було запрошено волонтера Христину Кобрин, яка навчила дітвору християнських танців — бансів.

Мовний літній табір для школярів мав на меті — поглибити їх знання з іноземних мов, а також навчити більш впевнено орієнтуватися при спілкуванні з однолітками з інших країн. Адже, щоб краще засвоїти мову необхідно більше спілкуватися. Як зауважили у розмові самі школярі – Христина Вус, Анастасія Кріп, Марта Біловус, Марта Сулим, Вікторія Луцан – цей табір допоміг їм зрозуміти мовне спілкування. А також додав стимулу до подальшого вивчення мов. Усі дуже задоволені.

Зоряна ГУМНИЦЬКА.

На світлині: виконання школярами двома мовами Гімну нашої держави.