Головна Культура Редакція газети «Відродження» підсумувала результати конкурсу

Редакція газети «Відродження» підсумувала результати конкурсу

479
0

Редакція газети «Відродження» підсумувала результати конкурсу, присвяченого наймолодшим мешканцям Жовківщини. Від найулюбленішого свята дітвори — Миколая й аж до Великодня щономера ми друкували фотографії дітей віком від 1-го до 6-ти років, які надіслали або принесли безпосередньо у редакцію.

Для кожних матусі й татуся, бабусі й дідуся своя дитина, онука, звісно, — найкраща. Тому й конкурс мав доволі просту, але змістовну назву «Наша дитина — найкраща!». Читачі газети і не тільки мали чудову нагоду заявити на всю Жовківщину про свою дитину — найкрасивішу, найрозумнішу, найталановитішу, найунікальнішу та най-най… —  мовою світлин. У щоденних клопотах швидко минає час, виростають діточки, змінюються батьківські турботи, а у пам’яті залишаються зафіксовані приємні миті безтурботного дитинства. Наші читачі кожного номера переглядали найрізноманітніші світлини дівчаток і хлопчиків, милувалися щасливими, усміхненими обличчями, які завжди приносили приємні радісні миті.

Минулої неділі стіни редакції газети «Відродження» наповнились дитячим сміхом і метушнею. Спокійну атмосферу вихідного дня перервала приємна церемонія нагородження переможців конкурсу «Наша дитина — найкраща!». Діточки зібралися не лише із матусями, їх прийшли підтримати татусі, бабусі й дідусі. Підбиття підсумків перетворилося на затишне родинне свято. Такої численної аудиторії у редакції ще не було.

Виконувач обов’язків редактора Ярослав Глутковський теплими словами привітав найменших гостей редакції і їх батьків, побажав, щоб і надалі діточки зростали здоровими, розумними, чемними, радували своїми здобутками, оправдали надії та сподівання.

Перше місце у номінації серед дівчат присуджено Анастасії Іванець, 5 років, м. Жовква; друге — Єлизаветі Ріпак, 1 рочок; м. Жовква, третє — Анастасії Багрій, 3 роки, м. Жовква. З представлених світлин хлопчиків журі обрало Святослава Гуменного, 4 роки, с. Бишків, — перше місце; Олега Колачника, 4 роки, с. Деревня, — друге місце; Юрія Окіса, 3 роки, м. Жовква, — третє місце. Цікавою виявилась і номінація «Дуети», у якій були представлені фотографії і хлопців, і дівчат. Чотирирічні Вероніка Харко і Сашко Заренок із Жовкви зайняли перше місце, Лілія-Богданна і Софія Глутковські, 6р. і 2,5 р., зі Старої Скваряви та Анастасія й Юстина Іванці, 6р. і 3 р.,  зі Жовкви — друге, Юрій та Орест Гадьо, 6 р. і 4 р.,  теж зі Жовкви — третє місце. Усі призери нагороджені грамотами від КП «Редакція газети «Відродження» і пам’ятними подарунками. Ляльки, машинки, пізнавальні ігри, солодощі припали до душі переможцям, це підкреслювали їх захопливі оченята. Діти одразу почали розглядати подарунки. Спільна світлина залишить у пам’яті приємні спогади про, можливо, перші досягнення й отримані нагороди. Діти і батьки дякували редакції за організацію і проведення такого конкурсу.

Ольга Гуменна, бабуся Святослава Гуменного:

— Дуже приємно, що редакція газети «Відродження», яку я завжди читаю, організувала такий конкурс. Із таких зустрічей і перших маленьких перемог розпочинаються подальші впевнені кроки. Адже дитина стає сміливою і завзятішою. Надалі братиме участь і в інших творчих конкурсах.

У всіх дітей-призерів, зокрема й у мого внука Святослава, горіли очі від задоволення та вражень. Удома так і розказує: «Це я виграв!».

Дякуємо редакції за конкурс, за призи і приємні подаровані хвилини. Нехай діточки ростуть здоровими і впевненими, здібними і завзятими.

До нагородження переможців подарунками долучилися: головний спонсор —  депутат Львівської обласної ради Іван Бокало. Спонсори-підприємці Іван Костюк, Ростислав Гапон, Андрій Батючок, Іван Гнідець, Михайло Перетятко. Колектив часопису «Відродження», діти та їх батьки висловлюють їм щиру подяку за підтримку.