Головна Спорт Кращий шахіст Жовківщини — В.Копцюх

Кращий шахіст Жовківщини — В.Копцюх

476
0

12-14 січня у приміщенні відділу освіти Жовківської райдержадміністрації відбулася першість Жовківського району з шахів серед дорослих. У турнірі взяли участь 18 учасників із Жовкви, Рави-Руської та Купичволі, серед яких 3 – кандидати у майстри спорту (кмс), 12 – першорозрядники та 3 – другорозрядники. Змагання проходили за швейцарською системою у 8 турів з контролем часу 35 хв. + 30 с за зроблений хід.

Відтак тривала напружена боротьба, яка визначила переможців і призерів. Перше та друге місця серед дорослих поділили Володимир Копцюх та Богдан Левантович із результатом 6,5 очок із 8 можливих, а з кращим коефіцієнтом перемогу здобув В. Копцюх. На ІІІ місці – директор Жовківського шахового клубу Петро Лесик (6 очок із 8 можливих). До речі, трійка переможців не зазнала жодної поразки.

Кращим серед ветеранів виявився Тарас Горячий, а серед юнаків – Денис Кушнір, котрий виконав норматив І спортивного розряду. На другій сходинці розмістився Максим Дубневич, третє призове місце здобув Дмитро Шевчук.
За довголітній вагомий внесок у розвиток шахів у Жовківському районі було відзначено І. Бутляра, Т. Горячого та В. Копцюха.

Особлива подяка працівникам відділу освіти ЖРДА та керівнику М. Ковалю, сектору молоді та спорту за організацію цих змагань.
Після завершення турніру переможцям вручили грамоти, медалі та цінні подарунки. Та головне – усі учасники змагань отримали позитивний досвід та емоції.

Жовківський ШШК «Дебют» проводить набір дітей віком від 5 до 8 років для навчання азів шахів за адресою: вул. Василіанська, 4 (тер. монастиря). Детальна інформація за номером телефону: 0962420236 (керівник Петро Лесик).

Зоряна ЛИХОЛАТ.