Головна Спорт Спортивні сім’ї Жовківщини – бронзові призери обласних змагань

Спортивні сім’ї Жовківщини – бронзові призери обласних змагань

229
0

На спортивній базі Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 – ліцей» відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за програмою ХХV спортивних Ігор Львівщини та змагань серед людей з інвалідністю, присвячених 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського.

Змагання організовані управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки відділення НОК України у Львівській області. Участь в іграх брали сімейні команди у складі: мама, батько та дитина (хлопчик або дівчинка 2006-2008 р.н.).  Родини випробовували свої сили у командній та в особистій першостях, до яких входила низка різноманітних спортивних естафет: «Мисливство», «Смуга перешкод», «Слалом», «Хокей»,«Єралаш».

Загалом у фестивалі взяли участь 14 команд: 11 команд районів області та 3 команди міст обласного значення. Всього змагалися 23 сім’ї (69 осіб).

На параді відкриття змагань до присутніх з вітальним словом звернулись голова Сокальської районної ради Микола Пасько, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, начальник відділу молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації Андрій Мандрик та директор Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 – ліцей» Наталія Драган.

Наш район представляли сім’ї: Мар’яна Сало, Ігор Сало та їхнія донька  Софія і Наталія Козаченко, Олег Козаченко та син – Григорій. Команди показали дуже хороший результат – в особистому заліку  сім’я Салів із с. Глинська  посіла  друге  місце, а сім’я Козаченків поділила VІ-VІІ місце, що дало  третє  місце в командній першості. Перемогу здобула команда Сокальського району, другими були червоноградці.

Переможців та призерів відзначено кубками, медалями і грамотами від Львівського обласного центру «Спорт для всіх», а також подарунками від відділення НОК України у Львівській області.

Наш кореспондент.