Головна Спорт В Жовкві відбувся районний молодіжно-спортивний захід з нагоди Свята Героїв

В Жовкві відбувся районний молодіжно-спортивний захід з нагоди Свята Героїв

289
0

Уже традиційно на міському стадіоні «Розточчя» відбувся  районний молодіжно-спортивний захід з нагоди Свята Героїв. Його організаторами виступили сектор молоді і спорту та відділ освіти Жовківської райдержадміністрації. Участь у змаганнях взяли команди загальноосвітніх шкіл Жовківського району.

Програма заходу включала такі види змагань — проходження строєм та з піснею, перетягування линви, підтягування на пе-рекладині, жим в положенні лежачи, легко-атлентична естафета 4-х 100 м, швидкісно-силова естафета.

Учні спритно і впевнено підхо-дили до кожного виду змагань. Юнацький запал відчувався вже з перших хвилин. Гучна підтримка друзів та однокласників додавала ще більшого азарту. Компетентне журі визначило переможців змагань. Команда ЗОШ № 1 м. Жовкви була кращою в конкурсі «Проходження строєм із піснею» та легкоатлетичній естафеті 4 чол. по 100 м. Учень ЗОШ № 2 м. Жовкви Максим Чикало переміг у конкурсі «Жим штанги вагою 55 кг лежачи», піднявши її 46 разів. Найкращим у «Підтягуванні на перекладині»  став учень Глинського НВК «школа-садок» — Орест Кріль, зробивши вправу 31 раз. Команда Добросинської ЗОШ перемогла у «Швидкісно-силовій естафеті», а хлопці зі Старої Скваряви  були кращими у перетягуванні линви.

У загальному заліку переможцями стали – І місце – Жовківська ЗОШ № 1, ІІ – Жовківська ЗОШ № 2 та ІІІ місце посів Глинський НВК «школа-садок».

Голова Жовківської РДА Богдан Юрдига вручив Кубок переможця команді Жовківської ЗОШ № 1. До нагородження долучився депутат Жовківської районної ради, директор Львівської школи вищої спортивної майстерності Петро Климчук. Команда-переможець отримала книги та грамоти від районної організації ВО «Свобода». Всі команди-учасниці змагань  були нагороджені грамотами та призами Жовківської районної ради та районної державної адміністрації.

На жовківському стадіоні активно розгорялась боротьба. Учні якнайкраще хотіли відзначитись серед суперників. І їм це вдалося. Адже кожна з команд показала хороші результати. Приємно, що молодь веде здоровий спосіб життя і ділиться результатами з іншими.

Уляна КОПОТЬ.