Головна Спорт Заслуговують на похвалу учні Жовківської школи Кіокушинкан-карате

Заслуговують на похвалу учні Жовківської школи Кіокушинкан-карате

229
0

Наполеглива праця неодмінно дає свої результати. Це підтверджують учні Жовківської школи Кіокушинкан-карате  хлопці та дівчата, які займаються цим традиційним бойовим мистецтвом у нашому місті.

Нещодавно у Львові Львівська федерація Кіокушинкан-карате атестувала каратистів із двох шкіл Львова та вже згадуваних жовківчан на чергові учнівські рівні (пояси). Провели атестацію бійців майстри спорту з Грузії, брати близнюки Отарі та Нодарі Бегіджанові І-дан та президент Львівської федерації Володимир Роханський ІІ-дан. Вони відзначили високий рівень підготовки Назара Довбуша та Романа Великого учнів  Жовківської школи Кіокушинкан-карате, яких екзаменували   на 8-кю,та бойовий дух Тетяни Андрущак, (їй присвоїли синій пояс).

Не залишилися без уваги і новачки, котрі складали іспит на перший із  поясів — білий. Позаймавшись всього кілька місяців, впевнено «втерли носа» своїм львівським ровесникам Назар Грабар, Вікторія Кучеренко та Влад Сиротюк.

Також бездоганною традиційною технікою здивували майстрів Грузії бійці, що атестувались на 10 та 9-ою (оранжевий пояс), Андрій Зелений, Олена Лесько та Марта Вненкевич, доказавши приклад львівським спортсменам. Вихованці Жовківської школи Кіокушинкан-карате не зупиняються на досягнутому і продовжують  наполегливо тренуватись,  не беручи до уваги готуються до змагань, а саме в такий спосіб можна досягти успіху.

Слава Україні!