Головна Цікаво GSD: мережа медичних клінік зі світовим ім’ям

GSD: мережа медичних клінік зі світовим ім’ям

72
0

Якість і довжина життя сучасних людей великою мірою залежить від розвитку медицини. Прогрес медичної галузі завдячує постійним дослідженням. Gruppo San Donato, або GSD, є приватним провайдером медичних послуг в Італії та світі. Компанія займається науковою діяльністю, запровадженням сучасних протоколів лікування, наданням якісних медичних послуг.

Особливості роботи групи медичних закладів GSD

Мережа медичних закладів GSD була заснована в Італії понад 60 років тому. Штаб-квартира компанії знаходиться у Мілані. Особливість роботи Gruppo San Donato у цьому, що велике значення приділяється клінічним дослідженням. Основна їхня мета полягає у досягненні максимального позитивного результату для лікування пацієнтів. Такий підхід до надання медичних послуг дозволяє GSD займати лідируючі позиції у світі протягом багатьох десятиліть.

До мережі клінік протягом року звертається 4,7 мільйона пацієнтів. Національна служба охорони здоров’я Італії надає близько 90% медичних послуг. Розташування центрів по всьому світу дозволяє великому числу людей покращити стан здоров’я або повністю вилікуватись від хвороби. Пацієнти можуть отримати допомогу в одному з напрямків:

  • гематологія;
  • гінекологія, репродуктивне здоров’я;
  • неврологія;
  • нейрохірургія;
  • онкологія;
  • ортопедія;
  • хірургія та багатьох інших.

Знайти необхідного спеціаліста та медичний заклад можна на офіційному сайті компанії.

Освіта під патронатом Gruppo San Donato

Люди, які обрали для себе професію медика, бажають отримати хорошу освіту, яка дасть можливість працевлаштуватися в престижній клініці. Університет Vita-Salute San Raffaele University (UniSR) інтегрує дослідницьку діяльність у навчальний процес. За невеликий термін існування (26 років) навчальний заклад став орієнтиром медичних закладів освіти Італії.

Кожен факультет освітнього центру має дослідницький центр, програму докторантури, магістратури. Університет став засновником стратегічного альянсу університетських лікарень Європи, члени якого діляться досвідом у галузі охорони здоров’я та складання нових протоколів лікування.

UniSR пропонує вступити на навчання за трьома основними програмами: філософія, психологія, медицина та хірургія. Іноземні студенти можуть навчатися у Мілані (там розташований університет). ВНЗ надає теоретичне навчання та практику в мережі найкращих світових клінік.