Головна Цікаво Ноутбуки серії HP Pavilion: найкращий гаджет для геймера за доступною ціною

Ноутбуки серії HP Pavilion: найкращий гаджет для геймера за доступною ціною

100
0

Американська компанія Hewlett Packard (HP) є лідером серед виробників комп’ютерної техніки. Лінійка продукції включає багато моделей, розрахованих різні потреби. Тому ноутбуки hp серії pavilion підходять для роботи та розваг. Лептопи займають середнє місце у ціновому сегменті.

Особливості та відмінні риси ноутбуків HP Pavilion

Ноутбуки серії HP Pavilion використовують як заміну стаціонарного комп’ютера. Гаджет має відмінне ігрове забезпечення, потужну начинку та вишуканий дизайн. Корпус виготовляють за особливою технологією, що забезпечує підвищену міцність. Модельний ряд налічує кілька серій, що відрізняються функціональними можливостями та вартістю. Загальні риси притаманні всім ноутбукам серії.

  • Дизайн корпусу. Дорогі моделі виготовляються з корпусом з матового алюмінію, що позначається на міцності корпусу та візуальних характеристиках пристрою.
  • Клавіатура. Моделі HP Pavilion виготовляють із клавіатурою острівного типу, яка має дворівневу систему підсвічування. Це зручно для тих, хто любить грати у темну пору доби без використання світла. Завдяки формі кнопок (злегка увігнута поверхня) вдається уникати друкарської помилки. Багато ноутбуків оснащені сенсорною панеллю.
  • Продуктивність. Гаджети працюють на енергозберігаючих процесорах. Більшість моделей оснащені дво- чи чотирьох ядерним Intel Core i3 – i7.
  • Дисплей. Незалежно від серії ноутбука, дисплеї показують високі роздільні властивості. Ноутбуки мають високу яскравість, контрастність, дозволяють працювати при будь-якому освітленні. Дисплей можна вибрати у матовому чи глянцевому виконанні.
  • Пам’ять та акумулятор. Ноутбуки мають оперативну пам’ять до 32 Гб, що дозволяє вирішувати багато завдань без втрати продуктивності.

На які критерії звернути увагу при виборі ноутбука HP Pavilion

Техніка розрахована на ігри, тому має значну продуктивність. Гаджети ідеально підходить для перегляду відео у високій якості, фотографій. Оскільки виробник представляє кілька моделей серії, варто звернути увагу на параметри, які необхідні в роботі (щоб не переплачувати за непотрібні характеристики).

Насамперед варто проаналізувати потужність, оперативну пам’ять, процесор, наявність та розташування портів, вагу та розмір гаджета. Відіграє роль та вартість ноутбука. Перед покупкою важливо вивчити відгуки користувачів на незалежних платформах, відео огляди в Інтернеті.