Головна Здоров'я Акушер-гінекологи мобільних бригад Львівського обласного перинатального центру взяли участь у «Молодвіжі»

Акушер-гінекологи мобільних бригад Львівського обласного перинатального центру взяли участь у «Молодвіжі»

6
0

Фахівці ділилися з молоддю знаннями про те, як кожен може подбати за своє репродуктивне здоров’я.

Мобільні гінекологічні бригади Львівського обласного клінічного перинатального центру вже другий рік поспіль долучаються до всеукраїнського заходу для молоді «Молодвіж».

На форумі лікарі акушер-гінекологи безоплатно консультували з питань сексуального та репродуктивного здоров’я та щодо планування сім’ї, а також зробили понад 100 швидких тестів (на ВІЛ-інфекцію, гепатит В і С) та роздали понад 3 000 засобів контрацепції.

«Ми беремо участь у «Молодвіжі», щоб ділитися з молоддю знаннями про те, як кожен може подбати за своє репродуктивне здоров’я, а також про важливість профілактичних візитів до лікарів.

Особливої актуальності робота наших мобільних гінекологічних бригад набуває зараз, в умовах війни. Команди медичних фахівців Львівського перинатального центру працюють, щоб підтримувати та допомагати українцям зміцнювати своє здоров’я незалежно від того, де ті перебувають», – зазначила лікар акушер-гінеколог та координаторка мобільної гінекологічної бригади на Львівщині Наталія Мила.

Свою діяльність мобільні бригади здійснюють за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні UNFPA Ukraine та БФ «Інститут розвитку сім’ї та дитини».