Головна Здоров'я Львівський обласний клінічний перинатальний центр закликає жінок регулярно відвідувати гінеколога

Львівський обласний клінічний перинатальний центр закликає жінок регулярно відвідувати гінеколога

6
0

З нагоди Міжнародного дня гінекологічного здоров’я комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» нагадує, що за будь-яких скарг на порушення репродуктивного здоров’я необхідно негайно звертатися до лікарів.

У Перинатальному центрі жінки будь-якого віку можуть отримати повний спектр діагностичних гінекологічних послуг та, у разі потреби, забезпечити вчасне високопрофесійне лікування.

Адреса: м. Львів, вул. Дж. Вашингтона, 6. Телефон: 0 800 505 435.

У Перинатальному центрі розповіли про клінічний випадок, який є прикладом того, що здоров’я – наш скарб і ми повинні про нього регулярно піклуватися.

«Вагітна 31-річна пацієнтка звернулася до Львівського перинатального центру зі скаргами на нудоту, блювоту, різкий ниючий біль внизу живота зліва. При ультразвуковому обстеженні діагностовано прогресуючу вагітність терміном 15-16 тижнів, кісту лівого яєчника гігантських розмірів 22 см.

Стан пацієнтки потребував ургентного оперативного втручання, з чим успішно впоралися наші хірурги.

Як так сталося, що в організмі жінки утворилася величезна кіста, а вона про неї не підозрювала? Річ у тому, що зі слів пацієнтки, вона 8 років не була на прийомі в гінеколога, а регулярний огляд – це головне в діагностиці таких захворювань», – розповіли в медзакладі.