Головна АТО Сьогодні жителі Куликівської територіальної громади прощалися з захисником Василем Іванцем

Сьогодні жителі Куликівської територіальної громади прощалися з захисником Василем Іванцем

93
0

Сьогодні жителі Куликівської територіальної громади зі сльозами на очах провели в останню путь свого земляка, 47-річного Василя Іванця. Мервичани зустрічали траурну ходу «живим коридором» – стоячи на колінах.

Героя везли рідними вулицями, а люди віддавали останню шану своєму земляку. Провести мужнього сина України прийшли його побратими, друзі, однокласники, військовослужбовці, найближчі та найрідніші люди.

Після церемонії відспівування Василя з почестями поховали на кладовищі в рідному селі Мервичі.

За військовою традицією, на честь Захисника пролунали Гімн України та військовий салют.

У цей скорботний для нас день висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Воїна, який до останніх хвилин свого життя залишався вірним своїй присязі та українському народу. Він був справжнім патріотом, який вірно служив народові України.

Герої не вмирають! Вони продовжують жити серед нас.

Нагадаємо

Будучи вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час виконання бойових завдань в районі проведення бойових дій поблизу населеного пункту Семенівка, Донецької області загинув житель с. Мервичі, солдат-гранатометник В/ч А4056 Іванець Василь Богданович, 08.04.1977 р.н.

Захисник вважався зниклим безвісти з квітня 2024 року, але вдалося ідентифікувати тіло Героя та встановити дату загибелі.

Його життя обірвалося 2 квітня 2024 року.