Головна Право За минулу добу на Львівщині травмовані дві дитини – поліцейські встановлюють обставини...

За минулу добу на Львівщині травмовані дві дитини – поліцейські встановлюють обставини подій

12
0

Поліція Львівщини вкотре закликає всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, а водіїв – не перевищувати дозволеної швидкості, відмовитися від ризикованих маневрів та бути уважними, під’їжджаючи до перехресть і пішохідних переходів. Бережіть життя та здоров’я!

Так, 24 жовтня, близько 18.10, на вулиці Пасічній у Львові водійка автомобіля Hyundai Elantra, 37-річна львів’янка, здійснила наїзд на 10-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 12.40 на вулиці Січових Стрільців у Яворові. Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів Volkswagen LT, яким керував 21-річний житель одного з сіл Яворівського району, та Skoda Fabia під керуванням 33-річної мешканки району. Внаслідок ДТП пасажирка Skoda Fabia, чотирирічна жителька Яворівського району, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

 

Відділ комунікації поліції Львівської області