Головна Спорт Бронза — у нашого земляка

Бронза — у нашого земляка

242
0

Майже 600 учасників із 20-ти регіонів України та сусідньої Білорусі з’їхались до Львова у легкоатлетичний манеж спортивної бази Міністерства оборони на 21-й Всеукраїнський турнір з дзюдо, що проходив у останні дні жовтня.

На урочистому відкритті турніру, що проходив на призи видавництва «Світ дитини», учасників вітали голова Львівського відділення НОК України Юрій Турянський, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода, народний депутат України, перший заступник голови комітету ВРУ з питань сім’ї, молодіжної політики та спорту Микола Величкович.
Цінні призи, кубки та медалі, що вибороли переможці та призери у 49-ти вагових та трьох (серед юнаків) і відповідно двох (серед дівчат) вікових категоріях, роз’їхались майже по всій країні, а їх володарі ще довго ділитимуться захопливими враженнями від масштабного свята дзюдо.
Серед юнаків 1999-2001 р. н. у ваговій категорії  +90 кг виборов бронзу наш земляк, жовківчанин Андрій Бегі-йович. У ваговій категорії 90 кг 4-те місце завоював Віктор Бей. Обоє хлопців – вихованці відділення дзюдо Жовків-ської ДЮСШ, де тренером – Сергій  Горбань.

Змагання проходили за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту Львівської ОДА і Львівської обласної федерації дзюдо. Організатором турніру була спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву «Богатир».

Наш кореспондент.